Hlavní obsah
Článek

Hvězda britských reality show Lauren Goodger (35) prožívá asi nejhorší životní období. Jako by nestačilo, že její dcera při porodu minulý měsíc zemřela, po pohřbu, jenž se konal tento týden, ji měl její partner a otec zesnulé holčičky Charles Drury (25) napadnout.

Policie ho ve čtvrtek po půlnoci zatkla a vzala do vazby. Lauren kamarádka odvezla do nemocnice s vážnými poraněními v obličeji.

„Utrpěla ošklivá zranění v obličej a bojí se, že jde o zlomeninu očnice,“ nechal se slyšet zdroj blízký Goodger pro deník Sun „Ukrývá se u kamarádky na tajné adrese a je opravdu ve stresu,“ dodal.

Druryho v pátek pustili na kauci a Lauren je z jeho propuštění znepokojená. „Nechce, aby se k ní přibližoval a je otřesená,“ dodal dotyčný.

Charles mezitím tvrdí, že nic není, jak se zdá. „Je to úplně jinak,“ sdělil Sunu a obvinění z napadení partnerky popřel. Incident se nadále vyšetřuje.

Lauren a Charles se dali dohromady v říjnu 2020 a o tři měsíce později oznámili, že čekají dceru. Larose je nyní rok a letos jí měla přibýt sestřička Lorena. Ta se ale narodila s pupeční šňůrou kolem krku a lékařům se ji navzdory snaze nepodařilo oživit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám