Hlavní obsah
Článek

Khloé Kardashian (39) je dvojnásobnou maminkou. Mluvčí prostřední z klanu slavných sester to potvrdil E! News. Ke čtyřleté True přibyl bratříček, kterého odnosila a porodila náhradní matka.

Otcem chlapce je basketbalista Tristan Thompson, otec True, se kterým byla Khloé s pauzami v poslední pěti letech ve vztahu. Definitivně se rozešli v prosinci, kdy se provalilo, že z jeho poslední nevěry vzešel syn.

Tehdy už ale bylo společné dítě, které s Khloé plánovali, počato. Péči o potomky si budou dělit. Kromě rodičovství se však o ničem jiném nebaví. Kardashian dala jasně najevo, že další šanci sportovec už nedostane. Ostatně po několika nevěrách ho v minulosti vzala zpátky minimálně dvakrát.

Khloé byla za náhradní maminku vděčná a zprávy o těhotenství držela pod pokličkou až do letošního července. Prý aby uchránila její totožnost, ale také se po Tristanově skandálu nechtěla chlubit tím, že čekají společného potomka.

Thompson je už čtyřnásobným otcem. Kromě True a nejnovějšího přírůstku se v prosinci stal otcem syna Thea, který vzešel z aférky s Maralee Nichols. Je také otcem pětiletého syna Prince, kterého má s expartnerkou Jordan Craig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám