Hlavní obsah
Článek

Anne Heche (53) skončila v kritickém stavu na přístrojích po strašlivé nehodě, která se odehrála v pátek okolo jedenácté dopolední v LA ve čtvrti Mar Vista. Herečka nabourala nejprve do garáže obytného domu, než ve vysoké rychlosti najela vozem do nedalekého rodinného domku. Náraz způsobil explozi a na místě museli zasahovat hasiči.

Herečku viděli svíjet se na nosítkách, než ji přivolaní záchranáři svázali a odvezli na nejbližší jednotku intenzivní péče.

Šokující záběr zachytily, co zbylo z jejího vozu Mini Clubman a domu, do kterého najela. Herečka, která v minulosti randila například s moderátorkou Ellen Degeneres, utrpěla popáleniny a skončila na přístrojích, ale podle všeho bude žít.

Heche to napálila s vozem do garáže obytného domu a místní jí okamžitě přispěchali na pomoc. Dle svědků ji nabádali, aby z vozu vystoupila, Anne je ale ignorovala, zařadila zpátečku a v plné rychlosti se rozjela dál ulicí. Herečku v šoku po prvním nárazu jeden ze svědků vyfotil.

Poté ale opět rychle sjela ze silnice a narazila do budovy na South Walgrove Avenue. Auto okamžitě vzplálo a herečku vyprošťovali hasiči. S plameny bojovali přes hodinu.

„V domě bylo plno kouře. Myslím, že použili jeřáb k přesunu auta, aby vyprostili řidičku,“ sdělil očitý svědek NBC Los Angeles.

Reportéři Fox 11, kteří k nehodě dorazili s vrtulníkem, uvedli, že by byl zázrak, kdyby požár někdo přežil. Majitelka domu naštěstí včas unikla, statečný soused David Manpearl, který k nehodě okamžitě přispěchal, jí pomohl dostat ven i její mazlíčky, dva psy a želvu, než dům zachvátily plameny. Manpearl sdělil Daily Mailu, že byl přesvědčený, že řidička uhořela.

„Měli jsme tu mnohostranný incident,“ sdělil náčelník losangeleských hasičů Erik Scott. „Měli jsme významnou dopravní kolizi, ve které uvízla žena, auto, které začalo hořet, a pak dům, v němž došlo k rozsáhlému požáru a je zničený.“

Podle TMZ hereččin stav neumožňuje lékařům zjistit, jestli před jízdou požila alkohol.

Anne si můžete pamatovat z filmů Šest dní, sedm nocí, Samec, Krycí jméno Donnie Brasco, Psycho a mnoha dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám