Hlavní obsah
Článek

Jak dnes vypadají představitelé ústřední trojice z Harryho Pottera, tedy Harryho (Daniel Radcliffe), Rona (Rupert Grint) a Hermiony (Emma Watson) je celkem známo. V povědomí diváků totiž herci zůstávají dodnes. Jak jsou na tom ale učitelé z Bradavic, nohsledi Draca Malfoye Crabbe a Goyle nebo třeba Weasleyovi?

Nikdo nemládne a od uvedení prvního dílu Harryho Pottera uplynulo už 21 let. Je tedy logické, že se aktéři podstatně změnili. A speciálně dětští herci. Některé, jako třeba představitele Dudleyho Dursleye Harryho Mellinga, byste na ulici určitě poznali, Matthewa Lewise alias Nevilla Longbottoma ale určitě ne.

Za zmínku stojí ale i dospělí herci. Téměř k nepoznání je dnes Julie Walters, která ztvárnila Molly Weasleyovou. Vždycky to byla vřele působící postava a nenajdeme snad nikoho, kdo by ji neměl v oblibě. Dnes je z herečky ale vyloženě chic dáma.

Někteří herci nás bohužel už opustili. Mezi nimi i fanoušky milovaný Alan Rickman alias profesor Snape či Richard Griffiths, představitel Vernona Dursleye, ale dokonce i úžasná Helen McCrory neboli Narcissa Malfoyová.

Jak se tito a další představitelé vašich oblíbenců v průběhu let změnili, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám