Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jako dítě a později náctiletá měla slibně rozjetou hereckou kariéru díky filmu Hokus pokus, seriálu Navždy spolu či snímkům Přízračný svět nebo Americká krása. Jako dospělou jsme Thoru Birch (40) mohli vidět v seriálu Živí mrtví a objeví se také v připravovaném spin-offu Addamsovy rodiny s názvem Wednesday nebo dramatu The Gabby Petito Story, které sama i režírovala.

Přesto o herečce není tolik slyšet a ve společnosti se zase tak často neobjevuje. Nyní udělala výjimku a vyrazila na losangeleskou premiéru filmu Bullet Train. V černých šatech s výrazným šperkem kolem krku působila nenápadně.

V letech 2012-2016 si dopřála hereckou pauzu, prý si potřebovala oddechnout od světa celebrit.

„Dala jsem si pauzu a stáhla se do ústraní. Ustoupila jsem ze světa zábavního průmyslu, ale bylo to záměrně. Chtěla jsem se zase nadechnout a přehodnotit věci. Získala jsem titul, a nakonec si uvědomila, že zkrátka chci vyprávět příběhy,“ sdělila v roce 2019 magazínu W.

Návrat před kameru byl dle jejích slov nahoru dolů, ale zadařilo se. Také přiznala, že je vděčná, že není dětskou hvězdou dnes, v době sociálních sítí. Z toho by prý zešílela, ale pro dnešní mládež má jenom uznání.

Ze sociálních sítí používá Thora sama pouze Twitter. Jinak si své soukromí dost střeží. V roce 2018 se fanouškům nicméně svěřila, že se vdala. Sdílela fotku v černém, s bílým závojem na hlavě a partnerem, jehož identita zůstává dodnes záhadou.

Reklama

Další články

Načítám