Hlavní obsah
Článek

Paige Woolen je instagramová modelka z Los Angeles a na sociální síti má už přes 300 tisíc sledujících. Svých předností si je dobře vědoma a dělí se hlavně o fotografie, na nichž vyniká její bujné poprsí. Popularita má ale i své stinné stránky, jak rychle zjistila. S fanoušky se podělila o zprávy, které občas dostává, ale také svoje reakce, z nichž šli sledující do kolen.

Některé zprávy od mužské části její fanouškovské základny jsou přinejmenším slizké, v horším případě pak úplně za hranou snesitelnosti.

„Dal bych si tě stejně, jako si dávám krocana. Vlhkého, žhavého, s velkými prsíčky, pěkně na zádech, jak čeká na to, až ho sním,“ přišlo jí od jednoho ze ctitelů a modelka ho krutě setřela. „Přestala jsem číst u vlhkého,“ vzkázala mu.

Paige ale bohužel píší i hateři. „Vypadáš jako někdo, kdo je z nízké třídy a nedá se s ním randit,“ přišlo jí například. Modelčina odpověď? „Jsem z nízké třídy a nedá se se mnou randit.“

Dostává ale i horší zprávy. „Doufám, že budeš mít syna, kterého budou ve škole šikanovat kvůli tvým fotkám, aby se ti vrátilo, co děláš online,“ pustil se do ní troll. „Já zase doufám, že budeš mít ledvinové kameny,“ setřela ho Woolen.

A jak už to v online světě chodí, neminuly ji ani tzv. dickpics neboli fotografie penisů. Na jedno takové nevyžádané selfie odpověděla jednoduše: „No, ahoj, maličký.“

Co jiného na to ostatně říci, že? Skutečným králem komentářů je ale jeden ze skalních fanoušků, který prohlásil: „Kdybys byla prd, stáhl bych půlky tak silně, abys mi nikdy neunikla.“

Fanoušci z jeho poznámky řvali smíchy a vyhodnotili ji jako vrchol romantiky. „Některé zprávy jsou nepříjemné, jiné úchylné, a pak je tu tenhle týpek,“ shrnul vyznání někdo za všechny.

Reklama

Další články

Načítám