Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martine McCutcheon (45) ztvárnila v romantické komedii Láska nebeská Natalie, holku krev a mlíko, která okouzlila postavu Hugha Granta. Od dob uvedení jednoho z nejpopulárnějších vánočních snímků ale uplynula dlouhá doba, a i Martine se změnila. Výrazně zhubla a někteří fanoušci se dokonce strachují, že je štíhlá až moc.

McCutcheon se podělila o fotky ve svetru a dlouhé sukni, a i když oblečení kompletně halí její postavu, objevily se komentáře plné obav.

„Krásná jako obvykle, jen trochu moc hubená,“ zněl jeden takový. „Už nehubni, baby,“ ozval se jiný fanoušek. „Kam jsi zmizela? Rmoutí mě tvůj úbytek váhy,“ strachovala se další. „Jsi krásná, prosím, vyhledej pomoc,“ doporučil jí dokonce někdo.

Martine už dříve mluvila o své váze. „Vždycky jsem věděla, že musím zůstat tak štíhlá, jak umím. Vypadalo to lépe na kameře a vešla jsem se do velikosti, která byla levnější pro kostyméry,“ uvedla v rozhovoru z roku 2016.

Tehdy jí lidé pro změnu nadávali, že je moc baculatá. „Lidé o mně mluvili, jako bych byla kus masa. Nechápu, že se to děje dodnes,“ nechala se slyšet.

Martine se na sociální síti dělí o cvičící videa a loni, ve svých 44 letech, dokonce podepsala smlouvu s modelingovou agenturou. Přiznává, že s přibývajícím věkem je sama se sebou spokojenější, i když mladistvý vzhled si udržuje botoxem.

„Byla jsem na botoxu, ale nelíbilo se mi to, vypadala jsem trochu divně. Když jsem šla znovu, úplně jsem si to zamilovala. Vypadala jsem pořád jako já, ale ne jako zmuchlaný polštář,“ uvedla k tématu v rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám