Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny zraky se upíraly na ni, když se Selma Bliar (51) objevila na losangelské premiéře svého dokumentu Introducing Selma Blair. Ve stříbrných šatech s hlubokým výstřihem vypadala úchvatně a pozornosti neušel ani její rozkošný doprovod.

Selmu přišel podpořit desetiletý syn Arthur, a i jemu to moc seklo. Hoch je mamince oporou v jejím boji s roztroušenou sklerózou, kterou jí diagnostikovali teprve před třemi lety. Je také její motivací, díky němu náročnou léčbu nikdy nevzdala.

Selma podstoupila transplantaci kostní dřeně i agresivní chemoterapie a ozařování, které ji nejen připravily o vlasy, ale podepsaly se na ní i psychicky. Naštěstí léčba zabrala a hereččina nemoc je momentálně v klidovém stádiu.

Průběh léčby se Selma rozhodla zdokumentovat, aby šířila povědomí o nemoci, ale také poukázala na to, jak strastiplná byla její cesta.

Na velmi intimních záběrech je vidět bezmocnou herečku na pokraji zoufalství. Lékaři ji mimo jiné nabádali, aby si připravila závěť, byla totiž možnost, že léčbu nezvládne.

Šokující dokument Introducing Selma Blair uvede 21. října Discovery+.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám