Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Madonny (65) Lourdes Leon (25) nafotila sexy snímky pro magazín Interview a v rozhovoru se rozpovídala o své slavné matce, o dospívání, ale i o kariéře. A začala tím, že na popovou královnu práskla, že musí mít neustále všechno pod kontrolou.

Pro magazín nafotila i sexy snímky.

„Ovládala mě celý můj život. Hned, jak jsem odmaturovala, jsem se musela úplně osamostatnit,“ přiznala v rozhovoru.

Po maturitě si Lourdes sama zaplatila vysokou i byt, a tak se od rodičů mohla finančně odstřihnout. Dobře si však uvědomuje, že na rozdíl od své matky vyrůstala v blahobytu. Zpěvačka ji ale rozhodně nerozmazlovala.

„U nás v rodině nikdo nic neměl zadarmo. Myslím, že když máma viděla děti jiných celebrit, řekla si, že nechce, abychom takoví byli. Navíc, když za vás rodiče všechno platí, mají nad vámi moc,“ vysvětlila.

Madonna svou nejstarší také nabádala, aby nezůstala jen u modelingu. „Trvá na tom, abych se proslavila i něčím jiným než vzhledem. Z finančního hlediska je modeling chytrým rozhodnutím. Líbí se mi, když mohu pomáhat s kampaněmi, takže to není jenom o modelingu,“ popsala s tím, že do dalších odvětví showbyznysu se příliš nehrne.

„Nevím, jak to vidím s herectvím. Herci mě ale rozčilují, nesnesu je. Nezajímá mě ani muzika. Možná proto, že jsem to měla doma,“ dodala na závěr.

Lourdes je dcerou herce Carlose Leona, Madonna má ještě vlastního syna Rocca (21) z manželství s Guyem Richiem a dále adoptovaného Davida (16) Mercy (15) a devítiletá dvojčata Estere a Stelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám