Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angelina Jolie (48) se už poněkolikáté objevila na veřejnosti se svým bývalým manželem Jonnym Leem Millerem. Tentokrát vyrazili společně na večeři v Beverly Hills a zachytili je, jak odjíždějí společně jedním autem.

Jonny byl za volantem, zatímco Angelina na sedadle spolujezdce. Miller a Jolie byli svoji v letech 1996-1999. Poznali se při natáčení thrilleru Nebezpečná síť.

Angelinu vyfotili s bývalým manželem už v červnu, když přijížděla s lahví drahého vína k jeho bytu v New Yorku. Byt opouštěla o pár hodin později.

Není jasné, jestli se vídají ze staré známosti, nebo obnovili vztah jako například nedávno Jennifer Lopez a Ben Affleck. Angelina jako obvykle o svém soukromí mlčí.

Kromě Millera se v poslední době spekuluje o jejím vztahu se zpěvákem Weekndem, se kterým byla několikrát viděna na večeři.

Angelina stále svádí bitvu o své ratolesti s exmanželem Bradem Pittem. Pět mladších potomků mají ve střídavé péči, a zatímco Pitt si přeje, aby to tak zůstalo, Jolie usiluje o péči výhradní.

Kromě Millera a Pitta byla Jolie v letech 2000-2003 vdaná za Billyho Boba Thorntona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám