Hlavní obsah
Článek

Varunie Vongsvirates má s hercem Owenem Wilsonem (52) tříletou dceru Lylu. Daily Mailu ovšem nyní prozradila, že herec svou dceru nikdy neviděl a do její péče se prý kromě finanční podpory nijak nezapojuje.

„Bohužel se s ní nikdy nesetkal. Přispívá finančně, ale nikdy to nebylo o tom. Lyla potřebuje otce. Je ironické, že Owen pořád hraje otce, ale nikdy neviděl vlastní dceru,“ uvedla Varunie.

Vongsvirates a Wilson randili pět let. Lyla se narodila v říjnu 2018, po rozchodu rodičů. Wilson si vyžádal otcovský test, který potvrdil, že je Lyla jeho dcera. U soudu podle US Weekly uvedl, že si nenárokuje na dceru žádnou péči.

Wilson sám se k věci zatím nevyjádřil a o dceři vůbec nemluví. Herec má ještě další dva syny, s nimiž je podle všeho v kontaktu.

Nejstaršího Roberta má s expřítelkyní Jade Duell a mladšího Finna (7) s fitness trenérkou Caroline Lindqvist. O synech mluvil i v několika rozhovorech.

Owen je aktuálně pracovně velmi vytížený. V seriálu Loki ztvárnil Mobiuse a v příštím roce se mimo jiné objeví v kinech po boku Jennifer Lopez v komedii Vem si mě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám