Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tom Cruise (61) se v sobotu vyrazil podívat na baseball v San Franciscu, a když svět obletěly jeho fotky, fanoušky to pořádně zmátlo. Někteří spekulovali, jestli to vůbec je jejich oblíbený akční hrdina, jiní okamžitě diskutovali o výplních v obličeji.

Po hercově boku seděl jeho syn Connor (26), kterého adoptoval spolu s herečkou Nicol Kidman, ale tomu se příliš pozornosti nedostalo. Twitter totiž zaplavily diskuze na téma Tomovy tváře.

„Co si to udělal s obličejem?“ byl nejčastější dotaz. „Tom buď nabral, nebo má tvář plnou výplní. Přikláním se k výplním,“ zaznělo také. „Jako by si někdo oblékl jeho obličej,“ poznamenal další fanoušek.

„Tom Cruise nezestárnul. Nechal si udělat něco hrozného, co ho nafouklo jako žábu,“ měla jasno jiná fanynka.

Řada komentujících se ho ale také zastala s tím, že nejspíš přibral, protože právě netočí žádný film, v němž by musel vypadat jako nadčlověk. Někdo také podotknul, že by mohlo jít o vedlejší účinek nějakých léků. To ale jiní vyloučili s tím, že herci jeho víra zakazuje medikaci.

Cruise je přívržencem scientologie a v minulosti nejednou kritizoval užívání například antidepresiv. V roce 2005 se dostal do křížku s herečkou Brooke Shields, která se léčila s poporodními depresemi. Cruise ji označil za nezodpovědnou, herečka se ale bránila.

„Tom Cruise by se měl držet záchrany světa před mimozemšťany a nechat ženy s poporodními depresemi, aby si samy zvolily léčbu, která je pro ně nejlepší,“ vzkázala mu tehdy. O rok později se jí herec přišel domů osobně omluvit.

Ať se s hercovým obličejem děje cokoliv, jisté je, že svým vzhledem fanoušky opravdu překvapil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám