Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Adele (35) šokovala prvním rozhovorem po pěti letech. K tomu zapózovala pro oba, britský i americký magazín Vogue, a ze snímků jsou fanoušci unešení. Dramatická proměna, při níž shodila 40 kilo, se ale bohužel neobešla bez kritiky.

Zpěvačku zklamaly především brutální komentáře od žen, které její proměnu nevybíravě hodnotily na sociálních sítích.

„Moje tělo bylo vždycky předmětem diskuzí. Nejen teď. A chápu, že je to šok. Rozumím, proč to některé ženy ranilo. Vzhledově jsem zastupovala řadu žen. Ale jsem furt ta samá osoba,“ vzkázala.

„Nejhorší na tom byly brutální diskuze, které ženy vedly o mém těle. Ty mě ku*evsky zklamaly. Ty mě ranily,“ přiznala.

Nespecifikovala, o jaké komentáře přesně šlo, nicméně snímky na sociálních sítích vzbudily bouřlivé reakce. Kromě chvály se někteří sledující nechali slyšet, že jim chybí “stará Adele“, jiní zašli s hejty ještě dál.

Adele se prý pustila do cvičení kvůli úzkostem. Posiluje i několikrát denně, což jí prý pomáhá.

„Uvědomila jsem si, že když cvičím, nemám je. Nikdy to nebylo o hubnutí. Řekla jsem si, že jestli zvládnu svoje tělo fyzicky posílit, abych to cítila a viděla, možná jednou zvládnu posílit i své psychické zdraví. Mám špatná záda a prodělala jsem císařský řez, takže jsem prostě nic nedělala,“ dodala na vysvětlenou.

A její slova potvrdila i trenérka Miele: „Cílem nebyl úbytek váhy, ale posílení těla po fyzické i psychické stránce. Chytlo ji to, především posilování. A to tak moc, že zdvojnásobila tréninky.“

„S váhami posiluji ráno, odpoledne nebo navečer jdu většinou na procházku nebo boxuji a večer dělám kardio. Byla jsem prakticky nezaměstnaná, když jsem s tím začala, a cvičím s trenéry,“ popsala svůj typický cvičební plán Adele.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám