Hlavní obsah
Článek

Kate Moss (50) svůj vztah veřejně moc neprobírá, ovšem už od roku 2015 je šťastně zadaná. Jejím partnerem je o 13 let mladší fotograf Nikolai von Bismarck, s nímž o víkendu vyrazila v Paříži na večeři.

Vyfotili je, jak vyšňoření opouštějí hotel, Kate vynesla velkou večerní a kabát z falešné kožešiny. Modelce to velmi sluší, minimálně dva roky už se nedotkla alkoholu ani drog a vede mnohem klidnější život než v minulosti. Svého času flámovala tolik, že jí přezdívali tank.

V loňském roce se dokonce spekulovalo, že se s von Bismarckem zasnoubila. Prsteníček na levé ruce totiž zdobil prsten, který jí sice její partner věnoval, ale ne u příležitosti zásnub.

„Nejsem zasnoubená, znamená to spíš, že jsem ve vztahu,“ zdůvodnila funkci šperku pro magazín People s tím, že jí ruka připadala prázdná od té doby, co se v roce 2015 rozvedla s Jamiem Hincem.

A Nikolai ji prý šperky zahrnuje rád. „Baví ho to. Myslím, že někteří muži kupují ženám šperky stejně rádi, jako je některé ženy rády dostávají,“ práskla na partnera.

Kate aktuálně cestuje po Evropě v rámci týdnů módy. V Londýně například seděla v první řadě na přehlídce Richarda Quinna a hrdě sledovala dceru Lilu (18) na přehlídkovém mole. Lilu zastupuje modelingová agentura Kate, ta funguje také jako její manažerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám