Hlavní obsah
Článek

Fanoušci netflixové show Bridgertonovi se nemusí strachovat. Ani v druhé řadě nebude totiž o peprné scény nouze, i když už v seriálu nebude figurovat oblíbený krasavec, vévoda Simon v podání Regého-Jeana Page. Jonathan Bailey (33) alias Anthony Bridgerton, kolem kterého se bude děj tentokrát točit, je totiž také pořádný kus.

Herec se na sociální síti podělil o momentky z dovolené v Itálii a mimoděk se pochlubil i fotkou vypracovaných břišáků. Na snímku si hoví s nohama na stole a čte si knihu. Na jiné zase předvedl stojku v plavkách u bazénu.

Jonathan proslul hlavně na divadle a díky televizním seriálům. V Bridgertonových hraje staršího bratra Daphne, ústřední postavy první série, který bude v připravované řadě hledat nevěstu. A na postelové scény, kterými seriál proslul, je připraven.

„Všechny milostné scény jsme dělali s koordinátorkou intimity ještě předtím, než přišel režisér. Řešili jsme hlavně to, jakými způsoby lze ukázat sílu sexu,“ uvedl pro britský deník Metro v minulosti.

Fanynky ovšem musí zamáčknout slzu. Jonathan v reálném životě o ženy nestojí. Fakt, že je gay, mu ovšem nebrání v milostných scénách s hereckými partnerkami. Je totiž především profesionál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám