Hlavní obsah
Článek

Kanaďanka, která si říká Mary Magdalene (24), se sama označuje za “modelku s nejtlustší vaginou na světě“. Nyní se svěřila, že po bizarní operaci, která ji málem stála život, mají její intimní partie zvláštní tvar.

„Moc nepřemýšlím nad tím, co dělám, jako když jsem si nechala upravit číču,“ svěřila se v podcastu No Jumper.

Překvapený moderátor byl pochopitelně zvědavý, o jaký zákrok šlo. „Mají takovou mašinku, která vám ji přifoukne. Řekla jsem lékaři, že chci, abych takhle přifouknutá byla dole permanentně,“ vysvětlila.

Zákrok nicméně dopadl jinak, než čekala. „Vypadá to, jako bych měla varlata,“ přiznala. Navíc se objevily komplikace.

„Během operace jsem málem zemřela, museli mi dát dvě krevní transfuze. Doktor říkal, že jsem ztrácela hodně krve. I on si myslel, že to nepřežiji. Bylo mi zle celý týden. Špatně jsem reagovala na darovanou krev,“ popsala už v minulosti.

S plastikami ale přesto seknout nehodlá. “Chci být ještě větší,“ dodala nekompromisně.

Mary začala se zákroky v 21, tehdy si poprvé nechala zvětšit prsa. Kromě toho si nechala pozvednout obočí, přesunout tuk do tváří a rtů, má za sebou tři plastiky nosu a také už tři zvětšení poprsí, výměnu zubů a nespočet výplní rtů. Pravidelně také chodí na omlazující injekce a třikrát si nechala zvětšit zadek. Nepřehlédnutelná je i díky rozsáhlým tetováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám