Hlavní obsah
Článek

Herečka Blake Lively (36) už je v pokročilém stadiu svého čtvrtého těhotenství. Své bříško vystavila na fotce, kde pózuje společně se svým mužem a návštěvou v podobě Santa Clause a jeho ženy. Na roztomilé vánoční fotce ale herečce něco hodně vadilo.

Překvapivě to ovšem nebyl fakt, že má na sobě jen pyžamo a župan, jehož látka nestačila zakrýt vzdouvající se bříško a odhalila hereččiny kalhotky. Blake rozzlobilo něco zcela jiného. A to, že na fotce nebyly vidět její tenisky, které její manžel ořízl.

Ten si později dal fotku znovu mezi příběhy a vtipně okomentoval: „Ořízl jsem tenisky své ženy na fotce, kterou jsem zveřejnil. Je to neodpustitelné a omlouvám se každému, komu jsem tím ublížil. Mířím do nemocnice na vyšetření mozku.“

Blake a Ryan jsou známí tím, že mají skvělý smysl pro humor a rádi se také navzájem popichují. Hereččina výtka tak samozřejmě byla myšlena v legraci a fanoušci páru si tak alespoň mohli užít předvánoční atmosféru u hereckého páru.

Herci jsou spolu už deset let a doma už mají tři děti, James (7), Inez (6) a Betty (3). Blake neoznámila přesné datum, kdy přivede na svět dalšího potomka, spekuluje se o tom, že by to mohlo být v únoru nebo březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám