Hlavní obsah
Článek

Spousta dětí jde ve šlépějích svých rodičů, dceři Kate Mos se tento krok vyplatil a slaví úspěchy. Lila Grace Moss-Hack se sice snaží vyšlapat si v modelingu vlastní cestu, svými odvážnými modely ovšem velmi připomíná svou matku Kate.

Lila Moss se zúčastnila galavečera The Fashion Awards v Londýně a na červeném koberci na sebe upoutala pozornost nejen tím, že je dcerou slavné matky. Modelka oblékla černé šaty, které padnou jen tak štíhlé postavě, jakou se Lila pyšní. Originální model zahalil i modelčiny ruce, byl však z tak průsvitné látky, že byly vidět kalhotky tanga střihu. Když se otočila, mohli tak přítomní fotografové zaznamenat její zadeček v celé kráse.

To ale není všechno. Lila opět dala vyniknout i zařízení na monitorování glykemie, které má připevněné na paži. Tímto gestem jako diabetička dává najevo, že práce modelky se dá vykonávat i s touto nemocí a dodává sebedůvěru dalším pacientům.

Modelka se před časem odstěhovala od slavné maminky ke svému otci, kurátorovi a kreativnímu řediteli Jeffersonu Hackovi. Má za sebou velké úspěchy v modelingu, spolupracovala se značkami Versace, Fendi, Marc Jacobs Beauty a Ermanno Scervino a objevila se i na obálce britského vydání časopisu Vogue.

Reklama

Další články

Načítám