Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří lidé mají v životě štěstí, jiní se bohužel musejí vyrovnávat s ranami osudu. Přesně tak to bylo i u dvojčat Ashtona a Michaela Kutcherových. Zatímco slavný herec má v životě vše, co si mohl přát, jeho bratr stál párkrát na pokraji smrti.

To, že má Ashton Kutcher (46) bratra, ví nejspíš málokdo. Se svým dvojčetem se totiž příliš neukazoval na veřejnosti. Důvod je jednoduchý. Cesty bratrů se rozdělily, protože Michael se nemohl přenést přes Ashtonův šťastný osud.

„Určitě žárlivost, alespoň z mé strany,“ řekl Michael v upoutávce na pořad The Checkup With Dr. David Agnus, když popisoval důvod, proč si sourozenci v minulosti nebyli blízcí. Také se na bratra naštval, když o něm v minulosti zveřejnil zdravotní diagnózu. Později ovšem přiznal, že mu tím Ashton, kterému říká celým jménem Christopher, pomohl. „Chris mi udělal tu největší laskavost, protože mi dovolil být sám sebou.“

Známý herec na druhou stranu zavzpomínal na to, že měl pocit viny, když se mu rozjela kariéra a jeho bratr měl neustálé zdravotní problémy. „Jak mohu já mít takové štěstí? A můj bratr aby měl mozkovou obrnu, pak podstoupil transplantaci srdce a pak se u něj objevila náhodná krevní sraženina,“ řekl Ashton.

Michael ale později zašel za svým bratrem do newyorského bytu a promluvil mu do duše. „Pokaždé, když mě lituješ, stávám se nicotnějším. Tohle je jediný život, který znám, tak se přestaň cítit provinile.“

Od té doby si k sobě bratři začali hledat cestu zpět a dnes mají opět blízký vztah. Ashton si navíc před časem také prošel strachem o své zdraví, když mu byla diagnostikována autoimunitní porucha zvaná vaskulitida, a nevěděl, jestli ještě bude chodit a vidět. Naštěstí se nakonec vyléčil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám