Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles proběhlo slavnostní předávání cen Latin Music Awards a při té příležitosti se po červeném koberci prošly i hvězdy, které nejsou v Česku tak známé, ale poslouchají je miliony hudebních nadšenců nejen z Jižní Ameriky.

V bílých šatech se na červeném koberci fotila i zpěvačka Chesca. Kráska z Portorika na sebe vzala model s velkými průstřihy, který ovšem z úhlu fotografů prozrazoval více, než by si sama zpěvačka přála. Kalhotky se jí pod šaty nevlezly a ona si tak musela často pohlídat, aby neodhalila až moc.

Chesca začala s hudební kariérou už v deseti letech a v jedenácti už měla vlastní skupinu, se kterou vystupovala před malým publikem. V té doby si jí všimli v nahrávací společnosti Sony. Potkala ji ale velká nehoda na lodi a místo podpisu smlouvy ji čekala dlouhá rekonvalescence včetně 14 rekonstrukčních operací. Přesto ale svou cestu na vrchol nevzdala a později se přestěhovala do USA, kde začala svou kariéru. Jejím největším hitem je píseň Te Quiero Baby, na které spolupracovala s Pitbullem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám