Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) a David Beckham (48) o minulém víkendu oženili syna Brooklyna (25), který si po svatbě změnil příjmení na Peltz Beckham, stejně jako to udělala jeho manželka Nicola.

Mezi svatebními hosty bylo i mnoho slavných přátel a některé dokonce oblékla do své značky sama Victoria. Své „modelky“ ukázala v příspěvku na Instagramu, kde se pochlubila, jak to jejím kamarádkám a rodině slušelo.

„Jsem tak pyšná na to, že jsem mohla obléknout jedny z mých nejoblíbenějších žen a nejlepší přátele,“ uvedla u snímků slavná návrhářka.

Šaty z její kolekce oblékla herečka Eva Longoria (49), Miss Universe a přítelkyně Marca Anthonyho Nadia Ferreira, zakladatelka kosmetické značky Milk Makeup Zanna Roberts Rassi a v neposlední řadě do overalu oblékla i svou maminku Jackie Adams.

Sama Victoria měla na honosné svatbě svého nejstaršího syna šaty vlastní značky, které byly ušity na míru a šesti členům jejího týmu trvalo pět dní je dát dohromady.

Reklama

Další články

Načítám