Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan McKenna, která se proslavila v reality show Ex On The Beach a TOWIE, se v nedávném rozhovoru v časopise Closer detailně rozpovídala o tom, co ji vedlo k tomu, aby si nechala vyjmout výplně ze rtů.

„Bylo to těžké. Musela jsem jít na terapii a vyhledat pomoc,“ prozradila kráska,o tom, že závislost na zvětšování rtů musela řešit razantně. „Cítím se nyní šťastnější a mnohem přirozenější. Dostala jsem se do bodu, kdy lidé nemluvili o ničem jiném než o mých rtech, a to i v televizi. Chtěla jsem být známá pro svůj hlas a ne pro našpulené rty.“

Své přírodní rty nedávno naplno ukázala při předávání cen Pride of Britain Awards, jak se můžete podívat v galerii níže.

V nedávném videu na TikToku také přiznala, že už by si výplně znovu nedala a sama se smála svým snímkům, kde měla rty nepřirozeně přifouknuté. Některé momenty si i zakrývala oči studem, kam až nechala svou posedlost velkými rty zajít.

V rozhovoru pro Good Morning Britain letos v břenu přiznala, že měla dysmorfofobickou poruchu. „Když se dívám zpátky, sama sebe se ptám: Co sis proboha myslela? Ale byla jsem tehdy ve své vlastní bublině a měla trochu dysmorfofobickou poruchu.“

Toto onemocnění je charakterizované tím, že jedinec je přesvědčený o tom, že má jednu či více deformit na svém těle. Jde vlastně o poruchu hodnocení vlastního těla.

Reklama

Další články

Načítám