Hlavní obsah
Článek

Chantelle Hayes, která se proslavila účastí v reality show Big Brother, nedávno ukázala své tělo po zhubnutí 50 kil. To se jí podařilo hlavně díky tubulizaci žaludku.

V minulosti ovšem bojovala s váhou všelijak. Jednu dobu byla závislá na pizze a Coca Cole a dostala se až na váhu 110 kilogramů. Na začátku kariéry byla ovšem velice štíhlá a vážila jen 47 kilogramů a nosila velikost 34.

„Bydlela jsem po hotelech a někdy jsem i celé dny nejedla. Pokud už jsem měla pocit, že vážně hladovím, dala jsem si konzervovaná rajčata s pálivou omáčkou a k tomu projímadlo. Myslela jsem, že se připravuji na úžasný budoucí život, ale přitom jsem byla jen osamělá,“ otevřela se o svých pocitech po soutěži brunetka, která chtěla být v té době štíhlá jako Victoria Beckham.

„Líbilo se mi, jak se Victoria oblékala a myslela jsem si, že má úžasný život, takže jsem si myslela, že když budu vypadat jako ona, tak budu také šťastná, ale psychicky jsem na tom byla špatně,“ uvedla Chantelle.

„Můj život po Big Brotherovi se ohledně jídla neskutečně zhoršoval. Všichni, se kterými jsem chodila ven v Londýně, byli menší než já, cítila jsem se ve své malé váze i tak velká. Všichni brali drogy, což možná vysvětluje, proč byli tak hubení, ale to nebylo nic pro mě,“ prozradila Chanelle v interview v deníku The Sun.

Z Londýna se přestěhovala blíž k rodině do Wakefieldu, kde otěhotněla se svým nyní již 11letým synem Blakelym. V roce 2013 se dostala na váhu 85 kil a v rámci spolupráce zhubla díky pilulkám přes 30 kilogramů za čtyři měsíce.

O tři roky později se jí ale rozpadl vztah a stala se svobodnou matkou dvou dětí. Tehdy se dostala na váhu 91 kilogramů a vybudovala si opravdovou závislost na jídle.

„Lidé si mysleli, že jsem jen nenasytná, ale já už byla za tím bodem, kdy bych byla schopna ovládat svoji závislost a vybíralo si to svou daň. Proto jsem v roce 2020 podstoupila tubulizaci žaludku, vážila jsem už 110 kg. Nyní ve svých 33 letech vážím 60 kilogramů a jsem nešťastnější ve svém životě,“ uvedla Chanelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám