Hlavní obsah
Článek

Provokace je její druhé jméno. Zpěvačka Dua Lipa (28) pozlobila své fanoušky dalším dráždivým snímkem. Po několika předešlých kreacích s medvídky a kvítky překrývajícími její vnady, se nechala vyfotit v modelu jak z přelomu tisíciletí.

K džínám si Dua oblékla krátký top ve tvaru motýlka. Vzhledem k tomu, že i ten byl ušit z džínoviny, zpěvačce moc dobře neseděl a z boku jí poprsí vylézalo. Ovšem tak tomu bylo i u háčkovaných modelů, které v létě oblékala k bazénu a najdete je níže v galerii.

Lipa se nedávno dostala do popředí britských hitparád s písní Cold Heart (Pnau Remix). Tu nazpívala společně se sirem Eltonem Johnem (77), který ke zpěvačce chová velké sympatie. Společně už vystupovali na párty před Oscary v první polovině letošního roku, kdy Elton doprovodil Duu na klavír k její písni Love Again.

Dua se nevěnuje výhradně jen zpěvu, je vidět, že móda je jí také blízká. Nedávno šla totiž přehlídku pro značku Versace. Zavzpomínala tak na modeling, kterému se věnovala krátkou chvíli, než se z ní stala zpěvačka na plný úvazek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám