Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jessie J (36) po delší době poškádlila své fanoušky snímkem v prádle. Zapózovala na selfíčku v zrcadle v tělové podprsence a černých kalhotkách.

Zpěvačka má pevnou postavu díky cvičení a tanci. Jediné, co ji teď trápí, je nespecifikovaný problém, který ovlivňuje i její hlas. Nedávno se svým fanouškům svěřila, že stále nemůže zpívat tak, jak by chtěla a jak tomu bylo dříve. Trápí ji nemoc, kterou lékaři stále nedokázali přesně diagnostikovat.

„Stále není dne, kterým bych prošla bez bolesti,“ posteskla si Jessie. „Včera jsem se snažila zpívat píseň, která mi jindy nedělá problém, a nešlo to. Ten problém, který mám, není hlasový, ale můj hlas ovlivňuje. A potom... Brečela jsem několik hodin,“ prozradila také zpěvačka.

„Šest měsíců a stále tu není den, kdy bych nezažívala bolest krku i v něm. Některé dny jsou lepší než ty další, ale opravdu nejhorší je problém s hlasivkami. Ty samotné jsou zdravé, ale něco kolem nich - páteř, štítná žláza, alergie. Kdo ví. Testy ale pokračují,“ svěřila se fanouškům v živém vysílání Jessie.

Sama přiznala, že je z 95 % pozitivní a silná, ale v těch pěti procentech ji přepadají špatné myšlenky, ztrácí naději a sama se cítí ztracená. Informace o svých strastech a zdraví sdílí, aby posilnila i další, kteří procházejí něčím podobným. „Všechno to píši veřejně, protože stále věřím v inspirování jeden druhého na této platformě. A všem, kteří prochází testováním, cítím s vámi. Dostaneme se z toho, miluji vás všechny,“ dodala brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám