Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Posh je zpátky,“ hlásá nyní ve svých příspěvcích Victoria Beckham (50). Její přezdívka ze Spice Girls je pro ni zase aktuální.

Victoria je nejen návrhářkou, ale má taky vlastní značku kosmetiky, kde se odvážila uvést produkt velice netradičně. Na svůj instagramový účet vyvěsila snímek sexy zadečku, který okomentovala slovy: „Odhadnete, co zítra uvádíme na trh? Je tohle můj Posh zadeček? I kdyby nebyl, budu říkat, že ano.“

Další den uvedla na trh produkt na tváře, který má název Cheeky Posh, proto ta spojitost se zadečkem. (Butt cheeks je prdelka a cheeks jsou tváře, pozn. red.)

Návrhářka ale dala ke srovnání do virtuálního prostoru další snímek, kde opravdu lehce špulí pozadí do objektivu. Podobnost s tím obnaženým tam určitě je, protože je také drobný a kulatý. Beckham tím také odhalila jeden z dalších modelů ze své nové kolekce. Na všechny snímky se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám