Hlavní obsah
Článek

Pro Gwyneth Paltrow (51) není cizí mluvit o sexuálních tématech, a tak není divu, že se po svíčkách s vůní její vaginy i jejího orgasmu přišla s další pomůckou pro ženy toužící po potěšení.

„Denní stres a úzkosti, hormonální změny, vyčerpání a věk, všechno tohle ovlivňuje naše libido a zdravý sexuální život. Takže ano, vytvořili jsme (s naším týmem vědců) doplněk stravy, který opravdu funguje,“ uvedla v postu na Instagramu herečka o pilulkách na zvýšení libida u žen. Chce jim totiž dopřát víc rozkoše.

Paltrow před časem uvedla, že vstoupila do perimenopauzy, která je obdobím předcházejícím menopauze a začíná i několik let před ní. „Všechno je naprosto nepravidelné a jsem neustále překvapená. Silně mě ovládají emoce, v noci mi občas silně buší srdce a hormony mám rozhozené. Někdy mám pocit, že už jsem na konci své cesty a dost to se mnou mlátí,“ pronesla Gwyneth o svých příznacích v jednom z videí na stránce Goop.

Jak sama přiznala, stále lehce bojuje i s postcovidovým syndromem a s tím souvisejícími záněty v těle, které se snaží z něj dostat i pomocí upraveného jídelníčku. Už nějakou dobu není vegetariánkou, ale zelenina je stále základ jejího jídelníčku. „V tuhle chvíli jsem na paleo stravě,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám