Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný fotbalista se pro důležitou kampaň bojující proti malárii nechal digitálně upravit. Takhle by David Beckham (48) mohl vypadat, až mu bude 70 let.

Prošedivělé vousy a znatelné vrásky ve tváři ovšem Davidovi na přitažlivosti a mužnosti vůbec neubírají. Proměna ovšem nese bohulibé poselství.

„Každé dvě minuty zemře na světě dítě na malárii. Moje vlastní děti se mě ptaly, jestli je možné malárii porazit. Bojem a vzájemnou spoluprací můžeme pomoci a vytvořit bezpečnější svět. Jsem pyšný na to, že s vámi mohu sdílet film ve spolupráci s organizací Malaria Must Die, který rozšíří informace o tom, jak můžeme ozdravit naši budoucnost. Připojte se ke mně a sdílejte, abychom zachránili milióny životů,“ napsal na svůj instagramový účet Beckham.

Ve videu mluví Beckham nejprve jako starší muž, který oznamuje, že svět vyhrál boj s malárií a poté se vrací jeho současná tvář, která k tomuto boji vyzývá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám