Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedenáct let chodila zpěvačka Cassie (32) s raperem Diddym (49) a osm měsíců po jejich rozchodu oznámila, že je těhotná se svým novým přítelem.

Cassie chodila se slavným raperem od roku 2007, ale až do roku 2012 to drželi v tajnosti. Když si spolu začali, bylo zpěvačce 21 let. Patřila pod jeho hudební vydavatelství, a jelikož měl v té době Diddy ještě vztah s předešlou přítelkyní, drželi svůj poměr pod pokličkou do doby, než se s ní oficiálně rozešel.

Jejich vztah nebyl nikdy ideální a pár šel několikrát od sebe. Poslední fotku s vyznáním lásky přidal na svůj instagramový účet Diddy v srpnu loňského roku a definitivně se rozešli v říjnu. Už v prosinci přidala Cassie fotku s novým přítelem Alexem Finem na svůj instagramový účet a nyní oznámila, že čekají miminko.

Už po oznámení nového vztahu se údajně Diddy cítil zrazený, protože vztah s Alexem měl začít ještě před jejich rozchodem. Jak bude reagovat nyní?

Související témata:
Cassie

Reklama

Další články

Načítám