Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostní předávání cen OTO (obdoba českého Týtý) dorazila i půvabná moderátorka Jasmina Alagič (34), která dokonale skryla své rostoucí bříško.

Snoubenka rapera Rytmuse (47) rozhodně ví, jak zapůsobit. Na akci zvolila jednolitý červený model, který pocházel z dílny módní návrhářky Jany Pištějové. „Jasminku často v červené nevídáme, proto jsme se rozhodli vybrat tuto mimořádně ženskou a pro lidské oko nejživější barvu. Červená rozzáří i mrtvolu,“ psala k modelu návrhářka na svůj instagramový účet a dodala: „Jasminka to rozhodně nepotřebuje, ta září i tak. Ale kdo ví, přijdou probděné noci a červená to zachrání a smyje únavu z tváře.“

K uhlazenému modelu měla lehce divočejší účes, který byl trnem v oku jejích fanoušků. Těm se zdálo, že měla zvolit jiný a psali jí své názory k fotce na Instagramu. Tím se ovšem šťastná těhulka nenechala rozhodit a rozhodně patřila k nejhezčím dámám večera.

Reklama

Další články

Načítám