Hlavní obsah
Článek

Už pár týdnů na obrazovkách televize Nova není vidět Martin Pouva (56), který moderuje Televizní noviny po boku Kristiny Kloubkové (47), která za pultíkem zůstala osamocena.

Moderátora nevyřadila z pracovního procesu pandemie koronaviru, jak by se mohlo v dnešní době zdát jako nejpravděpodobnější důvod, ale Pouvu začaly trápit psychické problémy.

„Hodně mě zasáhlo, že najednou začali umírat mnohem mladší lidi v mém okolí. Kamarád si šel zakouřit na balkon a už se z něj nevrátil,“ svěřil se Blesku moderátor Televizních novin a rozpovídal se o svém trápení: „Najednou jsem z ničeho neměl radost a cítil jsem, že se mnou není něco v pořádku. Zašel jsem tedy k lékaři, jenže tam se vše ukazovalo ve výsledcích v normě. Pomalu jsme začali přicházet na to, že se jedná o celkové vyčerpání organismu spojené s lehkými psychickými problémy.“

Od lékařů dostal doporučení na měsíc volna a s tím mu vyhověli i v televizi. Měl tedy čas dát se dohromady, aby se mohl v prosinci vrátit na obrazovku. „Smekám klobouk před Kristinkou, že to zvládla a nezlobí se na mě,“ dodal ještě Pouva a poděkoval televizi za pochopení nutnosti odpočinku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám