Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizní obrazovce ji vídáme poslední roky jako kudrnatou blondýnku. Kristina Kloubková (47) si ale za svůj život prošla celou řadou proměn.

„S vlasy jsem experimentovala od svých patnácti let. Nejdříve jsem si vytvářela ve vlasech proužky, pak přišly na řadu změny barvy. Měla jsem zrzavé vlasy, černé vlasy. Jednou jsem dokonce měla i růžové vlasy, což se mi moc líbilo. Když jsem přecházela z černé do blond, tak jsem měla snad všechny možné barvy,” smála se na finále kadeřnické soutěže Aichi Kristýna.

Hvězda Novy se nám během rozhovoru přiznala, že dnes už má pouze šedivé vlasy, a proto se neobejde bez pomoci odborníků. „Moje kamarádka je kadeřnice, tak je to skvělé,” dodává Kristina, která dorazila na galavečer v doprovodu svého partnera Václava Kuneše. Kvůli němu ani kvůli práci se Kristina měnit nemusí a může zůstat se svou přirozenou kudrnatou hřívou. „On mě má rád takovou, jaká jsem, kvůli mým kudrnám mi říká ovečko,” usmívá se Kristina Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám