Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak už je to opravdu šťastná rodinka. Moderátorku Novy Kristinu Kloubkovou (47) jsme potkali s jejím staronovým přítelem, porotcem StarDance Václavem Kunešem (48), a její dcerou Jasmínkou na zmrzlině. Rozpovídali se, že po roce a půl jednou přerušeného vztahu spolu konečně bydlí.

Sestěhovali se teprve nedávno, Vašek ještě ani neví, kde má všechny svoje věci. Proto také nemohl najít žádné vysvědčení, za jehož prezentaci se fasovala zmrzlina zdarma. "Ale byl to šprt, pořád měl samé jedničky, to já pokulhávala v klasickém tanci, z toho jsem měla za dvě," prozradila na něj i na sebe Kristina.

Jasmínka měla v pololetí první třídy samé jedničky, když tak dopadne i na konci roku, má slíbeno, že si může obarvit vlasy. "Chci je na zeleno," šokovala maminku, která si původně myslela, že dcera touží po růžové.

Ale už ke zmíněnému stěhování, ke kterému došlo teprve nedávno. "Všechno klape, počítáme s tím, že třeba přijdou někdy mraky. Ale to nevadí, to je život," mínila Kristina. "Druhý kolo je dobrý," doplnil ji Vašek. Pochvaloval si i to, jak jeho partnerka stěhování vzala na svá bedra a všechno zvládla. Nemusel se prý vzdát ani části svých věcí.

"Ukázaly se Kristininy praktické zkušenosti, impulzivnost a bezprostřednost. Všechno bylo během půl dne probraný, vytříděný a bylo tam místo," svěřil. "Jenom se ještě chystám přivézt svoji mašinku na kafe. Kristina sice jednu má, ale prý se tam obě vejdou," dodal.

Věcí se zbavovala spíš moderátorka. "Vyházela jsem toho spoustu, protože jsem chtěla. Přišlo mi to fajn a absolutně toho nelituju. Naopak nechávám prostor pro nové věci a nový život," uzavřela Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám