Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska dělá s moderátorkou Kristinou Kloubkovou (47) opravdové divy! Od té doby, co je opět zamilovaná, se totiž doslova mění před očima. Bohužel ne tak úplně v pozitivním slova smyslu.

Zatímco dřív byla za každých okolností jako ze žurnálu, dnes dává přednost ledabylé image. Místo upraveného mikáda tak nosí přirozený rozcuch nebo ulíznutý culík a make-up schovala hluboko do šuplíku. Na nenalíčené tváři však ještě více vynikají vystouplé lícní kosti a propadlé tváře a také na fotce v plavkách z nedávné dovolené je zřejmé, že moderátorka v poslední době dost zhubla.

Ubývání na váze Kristina přisoudila nadbytku práce a popřela, že by se snažila udržovat štíhlou linii kvůli příteli Václavu Kunešovi, který se živí jako tanečník a choreograf. Ten ji prý naopak nabádá, aby pár kilo přibrala.

Moderátorka se navíc ještě na jaře dušovala, že ztracená kila už nabírá zpět. Mezitím však uběhlo několik měsíců a sympatická blondýnka stále viditelně strádá. Pokud je tedy v novém vztahu spokojená a šťastná tak, jak prezentuje na sociální síti, co potom stojí za její velkou změnou?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám