Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (34), kterou brzy uvidíme v kinech v roli princezny Diany, půjde k oltáři. Po dvou letech vztahu se zasnoubila se scenáristkou Dylan Meyer.

„Bereme se, jdeme do toho,“ potvrdila v rádiové show Howarda Sterna. „Chtěla jsem být požádána o ruku, takže jsem dala najevo, co chci, a ona to báječně zvládla. Takže se bereme,“ uvedla nadšeně herečka.

A zdá se, že si Kristen myslela na vdavky už nějakou dobu. Před rokem se ve stejné show svěřila Sternovi, že se nemůže dočkat, až se s Dylan zasnoubí. „Myslím, že dobré věci se dějí rychle,“ nechala se tehdy slyšet.

„Když víte, tak víte. V životě není nic jisté, jediné, čím si můžete být jistí, je, když někoho milujete,“ dodala ke vztahu.

Kristen a Dylan se potkaly už před osmi lety během natáčení, ale nezůstaly v kontaktu. O šest let později se znovu setkaly na narozeninové oslavě společného kamaráda a tam už přeskočila jiskra. Dva týdny nato už v tom Stewart lítala až po uši.

„Byli jsme s jejími přáteli v takovém zaplivaném baru, oni odešli ven a já na ni vybalila, že jsem do ní blázen. Hotovo,“ přiznala v rozhovoru.

Před Dylan byla Kristen několik let ve vztahu s modelkou Stellou Maxwell, v minulosti pak randila například s Alicií Cargile a v neposlední řadě s kolegou ze ságy Stmívání Robertem Pattinsonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám