Hlavní obsah
Článek

Jako by princezně Dianě (†36) z oka vypadla. Proměna Kristen Stewart (33) pro roli v připravovaném snímku Spencer nepřestává fanoušky udivovat. Tvůrci nyní zveřejnili novou promo fotografii, ze které se tají dech.

V Dianině ikonickém blazeru, s blond parukou a stydlivým úsměvem působí Kristen velmi věrohodně. Drama se natáčí v Německu a fanoušci se nemohou dočkat jeho uvedení. Počáteční kritika režisérovy volby hlavní aktérky se pomalu změnila v obdiv.

Blazer, který má Kristen na fotce, oblékla Diana v roce 1989 při návštěvě Portsmouthu, stejně jako nepřehlédnutelný zásnubní prsten a perlové náušnice.

V kostýmu herečku nedávno zachytili i před filmovými ateliéry v německém Dülmenu. Neméně pak fanoušci šíleli, když tvůrci zveřejnili první promo snímek s Kristen v klobouku.

Stewart ale ještě nemá vyhráno. Stále jsou i tací, kterým se její proměna nelíbí a už nyní zpochybňují věrohodnost filmu. Role okouzlující a všemi milované Diany je tak pro herečky poměrně nevděčná a jen málokterá si za ni doposud vysloužila pochvalu. Uvidíme, jak se s ní Kristen popere.

Co říkáte na proměnu Kristen v Dianu?
Neuvěřitelné, jako by jí z oka vypadla.
6,6 %
Vůbec se jí nepodobá.
28,2 %
Zajímavé, těším se na film.
65,2 %
Celkem hlasovalo 14951 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám