Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristen Stewart (34) po listopadovém rozchodu se Stellou Maxwell samotou netrpí. Místo po blonďaté topmodelce už zaujala jiná žena, stylistka Sara Dinkin. Podle zahraničních zpráv se daly dohromady právě při práci, když Sara pro Kristen pracovala.

V referencích zatím Bellu ze Stmívání uvedenou nemá, zato v seznamu slavných, s nimiž spolupracovala, můžeme najít herečky Chloe Bennet, Jessicu Szohr nebo Sarah Rafferty či herce Nica Tortorellu. Na svých webovkách se Sara sebevědomě označuje za vizionářku stylu a uměleckou influencerku.

Píše blog s názvem Fancy Hipster, její ambice ale přesahují psanou formu. Pro svůj web natočila stejnojmennou sérii videí a v roce 2015 na hudebním a filmovém festivalu South by Southwest uvedla svůj krátký film Love Has No Age. Dinkin je také zapálenou pejskařkou, se Stewart je teď nejčastěji vidět v kopcích kolem Los Angeles, kde obě žijí, s chlupáči na vodítku.

Sara Dinkin sebejistě pózuje oblečená, v bikinách, nahoře bez i nahá

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám