Hlavní obsah
Článek

Další předělávka komediálního akčňáku Charlieho andílci zamíří do kin v příštím roce a herecké obsazení je přinejmenším zajímavé. Do hlavních rolí totiž obsadili Kristen Stewart (33), oscarovou Lupitu Nyong'o (35), kterou známe z filmu 12 let v řetězech, nebo a Naomi Scott (25), která si zahrála například ve snímku Power Rangers: Strážci vesmíru.

Herečky jsou to sice možná obstojné, ale ani jedna není známá pro komediální nebo akční role. Není tedy příliš jasné, co tímto obsazením režisérka Elizabeth Banks zamýšlí, ale snad nás mile překvapí. Vyrovnat se předchozím obsazením totiž nebude zrovna jednoduché.

V původním seriálovém zpracování jsme se mohli kochat Kate Jackson, Farrah Fawcett a Jaclyn Smith. Později v roce 2000 filmaři šťastně zvolili Cameron Diaz (51), Drew Barrymore (43) a Lucy Liu (49), které si role andílků ještě zopakovaly v pokračování Charlieho andílci: Na plný pecky. Jestli se těmto legendám dokáží mladé herečky alespoň trochu přiblížit, se budeme moci přesvědčit už v červenci 2019.

Jak se vám líbí noví Charlieho andílci?
Je to hrůza!
74 %
Líbí se mi víc než předchozí.
3,1 %
Jsem zvědavá/ý, co předvedou.
22,9 %
Celkem hlasovalo 1445 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám