Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen den poté, co se potvrdilo, že to herečka Kristen Stewart (34) a zpěvačka St. Vincent (34) daly dohromady, paparazzi narazili na Caru Delevingne (31), která odcházela z bytu své kamarádky Taylor Swift v dost zbědovaném stavu, o čemž svědčil i její nepřítomný pohled. Modelka se v době vztahu se zpěvačkou nechala slyšet, že prožívá lásku svého života. Vidět ji tak nyní v médiích při polibku se slavnou herečkou pro ni musí být velice těžké.

O spojení Kristen Stewart a Annie Clark, což je zpěvaččino pravé jméno, se šuškalo už několik týdnů, ony se ale dosud na veřejnosti k žádnému náznaku bližšího než přátelského kontaktu neodhodlaly. Všemu ovšem nahrával fakt, že Kristen už od srpna nebyla viděna s přítelkyní Aliciou Cargile a St. Vincent se před šesti týdny rozešla s Carou, s níž se prý plánovaly dokonce i vzít.

Vrbou anglické topmodelky tak nyní v New Yorku zůstává Taylor Swift, v jejímž apartmánu nová tvář kosmetiky Rimmel tráví spoustu času. Ve stejném městě se přitom momentálně nachází i modelčina ex se svou novou láskou...

Reklama

Další články

Načítám