Hlavní obsah
Článek

Britská média se pozastavují nad nedělním příspěvkem rappera Kanyeho Westa (46), který sdílel na Instagramu ve svých stories. Londýňany totiž přirovnal k sobě a nedávno zesnulou královnu Alžbětu II. (†96) ke své bývalé manželce Kim Kardashian (43).

Na černém pozadí zveřejnil bílým písmem text: „Londýne, vím, jak se cítíš. Já jsem také ztratil svou královnu.“

Zvláštní forma kondolence se však nesetkala s velkým pochopením a momentálně je jeho profil Ye na Instagramu zcela prázdný (Ye je umělcovo jméno, které aktuálně oficiálně užívá). Stejný název nese i jeho osmé studiové album z roku 2018.

West tak naznačil, že se ani po roce a půl nedokázal přes rozchod s exmanželkou, s níž má čtyři děti, přenést. Pravdou zůstává, že jeho následné vztahy měly krátkou životnost a od rozchodu s Chaney Jones, která byla mimochodem téměř dokonalou mladší kopií Kim, zůstává bez partnerky.

Rovněž televizní hvězdě Kim to s o třináct let mladším hercem a komikem Petem Davidsonem nevyšlo. Jejich cesty se rozdělily minulý měsíc, strávili spolu tři čtvrtě roku. Tento rozchod ovšem na rozdíl od toho s Kanyem proběhl v klidu a oba prý zůstali přáteli.

Reklama

Další články

Načítám