Hlavní obsah
Článek

Princ Charles (75) ohromil Brity a dokázal, jaký je kavalír. Při shledání se synem Williamem (41) a jeho chotí Kate své snaše na pozdrav poslal vzdušný polibek. Vřelý moment zachytily kamery přímo v Katedrále svatého Pavla a fanoušci šli do kolen.

Členové britské královské rodiny si většinou veřejné projevy náklonnosti odpouštějí. O to víc si jejich příznivci pak užívají, když je takový projev zachycen kamerami.

Charlese doprovázela jeho žena Camilla, a kromě vévody a vévodkyně z Cambridge se mše na počest královny Alžběty II. (†96) účastnili také Meghan s Harrym, kteří přiletěli na oslavy jejího platinového jubilea z USA. Oslavy začaly ve čtvrtek a královnu už trochu zmohly. Páteční mši tak raději vynechala.

Hvězdou oslav byl zatím beze sporu princ Louis (5), nejmladší syn Williama s Kate, který odrovnal svět svými obličeji na balkóně Buckinghamského paláce. Charles mu ale se svým vzdušným polibkem dost šlape na paty.

Uvidíme, kolik takových milých gest či groteskních výrazů kamery během víkendových oslav ještě zachytí. Zatím to docela stojí za to.

Reklama

Další články

Načítám