Hlavní obsah
Článek

Meghan Markle (42) a princ Harry (39) se rozhodli poskytnout rozhovor slavné Oprah Winfreyové v jejím pořadu na CBS. Ten se bude vysílat 7. března, což je stejný den, na který bude odvysílán také speciál s královnou Alžbětou II. (†96) a vévodkyní Kate (42) na BBC.

Nejspíš nepůjde o náhodu. Britská média jsou přesvědčena o tom, že má speciál rozptýlit dopad později vysílaného amerického rozhovoru s bývalými členy královské rodiny. Televize BBC se rozhodla nasadit speciál k oslavě Dne Commonwealthu v dřívějším čase, než půjde rozhovor s princem Harrym a Meghan. Ti se rozhodli promluvit u Oprah o své nové práci, životě v Kalifornii a také o fungování v královské rodině.

Ve speciálu na britské televizi budou hlavními hvězdami královna a vévodkyně z Cambridge, ovšem vystoupí v něm i princ William (41), princ Charles (75) s manželkou Camillou a princ Edward s manželkou Sophií.

Den Commonwealthu vychází letos na 8. března a tradičně se královská rodina schází ve Westminsterské katedrále na bohoslužbě. Ta letos neproběhne kvůli pandemii koronaviru. Každoroční oslavy tak nahradí o den dříve vysílaný speciál.

Bohoslužby se ještě loni Meghan a princ Harry zúčastnili, ale před pár dny oficiálně potvrdili, že se k povinnostem členů královské rodiny s konečnou platností nehodlají vrátit.

Reklama

Další články

Načítám