Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnučka královny Alžběty (†96) Zara Tindall (39) čeká s manželem Mikem svého třetího potomka. Prozradil to sám Tindall v podcastu The Good, The Bad & The Rugby. „Byl to pro mě dobrý týden. Byli jsme na ultrazvuku, třetí Tindall je na cestě,“ jásal.

Doplnil také, že je jeho žena ve čtvrtém měsíci a daří se jí dobře, i když se prý musí šetřit. V minulosti totiž dvakrát potratila.

A z radostných zpráv je pochopitelně nadšená i královna. „Její Veličenstvo a vévoda z Edinburghu jsou informováni a potěšeni,“ sdělil královský mluvčí. Královský pár má aktuálně už osm pravnoučat.

Zara je druhou členkou královské rodiny, která je momentálně v očekávání. Princezna Eugenie v příštím roce porodí své první dítě.

Zara a Mike mají už dvě dcery, Miu Grace (6) a Lenu Elizabeth (2). Tindall prozradil, že by si velmi přál syna, ovšem nadšený bude i z další dcerky.

V letech 2016-2018 Zara prodělala dva potraty, než se dočkala mladší dcery. Byla také první členkou královské rodiny, která o potratu otevřeně promluvila. Letos se se smutnou zprávou, že přišla o dítě, svěřila i manželka prince Harryho, vévodkyně Meghan.

Zara je dcerou princezny Anny a žije s rodinou poměrně poklidným životem v ústraní v srdci Cotswoldsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám