Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská královna Alžběta II. (†96) odjela z Londýna na své sídlo do Windsoru, aby byla v bezpečí před šířícím se koronavirem. Britům královna poslala vzkaz.

"Protože dnes s Filipem odjíždíme do Windsoru, víme, že mnoho jednotlivců a rodin po celém Spojeném království i po celém světě vstupuje do období velkého znepokojení a nejistoty," napsala v prohlášení královna.

"Všem se nám doporučuje, abychom změnili naši zaběhlou rutinu a pravidelné zvyky pro blaho společnosti, ve které žijeme, a zejména proto, abychom chránili nejzranitelnější jedince naší společnosti," pokračovala královna, která poděkovala zdravotníkům, vědcům, záchranářům a všem, kteří bojují se zákeřným koronavirem.

"Mnozí z nás budou muset najít nové způsoby kontaktu se svými blízkými a zajistit tak, aby naši milovaní byli v bezpečí. Jsem si jistá, že to zvládneme. A ujišťuji vás, že má rodina a já jsme připraveni sehrát v tom svou úlohu," dodala bojovně královna, která ve Windsoru pravidelně slaví Velikonoce. Kvůli šíření koronaviru v Londýně, ale na své sídlo odjela o týden dříve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám