Hlavní obsah
Článek

Svatební veselí Kourtney Kardashian (45) a Travise Barkera (46) v italském Portofinu je jedna velká jízda. Zatímco samotný obřad se nesl spíš v poklidném rodinnějším duchu, nyní už nic nebrání tomu, aby si novomanželé užívali se svými blízkými i pořádnou zábavu. V pondělí například vyrazili na plavbu luxusní jachtou a bavili se tím, kdo předvede lepší skok do vody.

Je vidět, že od hlavy až k patě potetovaný bubeník kapely Blink-182 v Kourtney probudil pořádnou divošku, která se na rozdíl od svých sester nebojí před fotografy ukázat s mokrou hlavou a bez make-upu. Páreček si evidentně symbolické skoky do společného manželského života užíval naplno.

Na třiatřicet metrů dlouhé super jachtě s názvem Riva 110‘ Dolcevita za deset milionů dolarů nechyběla ani sestra Kim, která se však podobných aktivit neúčastnila a nechala protentokrát fotografy plně se soustředit na čerstvě (i když třikrát po sobě) sezdanou dvojici.

Pár si poprvé řekl své ‚ano‘ v Las Vegas minulý měsíc, podruhé pak minulou neděli v Kalifornii a do třetice tuto neděli v historické pevnosti Castello Brown.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám