Hlavní obsah
Článek

Zatímco na samotný svatební obřad své starší sestry Kourtney (44) se Kim Kardashian (43) trochu netradičně zahalila celá do černé barvy, ještě předtím se v ulicích italského Portofina předvedla v jiném modelu. Jednalo se o komplet korzetu a kalhot v šedé barvě, který byl tak těsný, že se v něm snad jeho nositelka nemohla ani nadechnout. Své jindy bujné poprsí měla natolik zmáčknuté, že div neodlétly háčky, které vše držely pohromadě.

I tentokrát je outfit z dílny značky Dolce & Gabbana, která byla sponzorem celé svatby. Televizní hvězda, která je od hojně medializované účasti na plese Met Gala stále odbarvená na blond, si v něm dopřávala zmrzlinu. Sebevědomě přitom kráčela po promenádě v doprovodu dcery North a neteře Penelope.

Celý outfit pak doladila ještě futuristickými zrcadlovými brýlemi, velkým křížem na krku a luxusními lodičkami ve stejném odstínu. Za Kim se mezitím shromáždila spousta lidí, kteří si ji chtěli zvěčnit na své mobilní telefony.

Zatímco na pevnosti Castello Brown probíhaly poslední přípravy před vypuknutím obřadu, připojila se ke Kim s North a Penelope i samotná Kourtney a vyrazila s nimi na krátkou plavbu lodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám