Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výběr prvního outfitu po svatbě Kourtney Kardashian (45) a Travise Barkera (46) byl u novomanželky vskutku originální. Zatímco v neděli oficiálně pojala za manžela bubeníka Blink 182, v pondělí byla spatřena v Santa Barbaře v overalu s kostrou, vhodném spíš tak na Halloween…

Svatební oslavy byly zřejmě dost divoké, jelikož vždy stylová televizní osobnost neměla vůbec náladu na nějaké úpravy zevnějšku. S devítiletou dcerou Penelope, již má z předešlého vztahu se Scottem Disickem, si jen na otočku skočily pro něco k jídlu a Kourtney pak jela možná ještě dospat předešlou probdělou noc.

Páreček Kourtney a Travis rozhodně neztrácel čas. Zásnuby proběhly loni v říjnu po necelém roce vztahu a tuto neděli proběhla již druhá svatba. Nejstarší z Kardashianek na ni zvolila bílé minišaty z dílny návrhářského dua Dolce & Gabbana v přepočtu za 43 tisíc korun.

První sňatek v Las Vegas byl neoficiální. Kourtney a Travis se však budou brát ještě do třetice, a to během již velké a pompézní svatby v Itálii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám