Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poněkud zvláštní obřad nejstarší se sester Kardashianových se uskutečnil v neděli v soudní budově v Santa Barbaře. Stalo se tak měsíc po neoficiální svatbě Kourtney (45) a jejího partnera Travise Barkera (46), jenž je bubeníkem známé kapely Blink 182, v Las Vegas. Pár tak tentokrát už legálně vstoupil do manželství, ovšem po jejích sestrách nebo dětech nebylo ani vidu.

Přítomni byli podle všeho nevěstina babička z matčiny strany Mary Jo Campbell nebo Barkerův otec Randy. Po skončení obřadu dvojice odjela v černém kabrioletu s nápisem ‚Just married‘ odkazujícím na jejich právě uzavřený sňatek. Následné oslavy se konaly v restauraci v Montecitu.

Kourtney ovšem v úzkých svatebních minišatech se závojem jen ležérně přehozeným přes vlasy, nepůsobila zrovna jako nadšená nevěsta, naopak se zdálo, že svůj den si zrovna moc neužívala. Podle zdroje z okolí páru ovšem bude následovat ještě jedna velká svatba, která brzy proběhne v Itálii...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám