Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou svatbou všechny šokovali. Kourtney Kardashian (45) a Travis Barker se vzali po udílení cen Grammy v Las Vegas v oblíbené kapličce s imitátorem Elvise Presleyho, za toho si taky připlatili.

Klasicky svatba v kapličce ve Vegas vyjde na 199 dolarů (asi 4500 Kč). V tom je cena za oddávajícího, výběr písně, pugét růží a přípitek pro dva. „Zaplatili si navíc Elvise, nemohu říct, kolik přesně, ale bylo to celkem kolem 800 dolarů (asi 18 tisíc korun), vzhledem k tomu, že platili i za druhý pugét růží," uvedl majitel kaple Marty Frierson.

„Jejich asistent mi volal kolem půl jedné ráno, aby si ověřil, že jsme otevření. Uvedl, že jde o slavný pár a jestli je možné sehnat Elvise. Uvedl jsem, že je na něj už trochu pozdě, ale že to ověřím. Nechal jsem je to zaplatit online předem, protože když zvu Elvise, musím ho také hned zaplatit,“ prozradil o svatební přípravě Marty.

Nevěsta nepotřebovala žádné drahé róby a vdávala se v černé kožené bundě, pod kterou měla žlutý korzet s křížem posetým kamínky. V černé kožené bundě byl i ženich, ten ji měl na nahém těle.

„Tohle jsem našla ve své fotogalerii. Bylo nebylo, daleko odtud (Las Vegas) ve dvě ráno, po naprosto epickém večeru a pár tequilách se královna a hezoučký král odvážili vstoupit do slavné kaple, kde je oddal sám Elvis (bez licence). Nácvikem k dokonalosti,“ napsala Kourtney ke svatebním fotkám.

Jak sama Kourtney uvedla, obřad proběhl bez licence ke svatbě, což okomentoval majitel kaple. „Dali mi úplatek, ale nemůžu říct kolik. Byla to naše první svatba celebrit. Musíte mít licenci, ovšem děláme i ceremonie o stvrzení závazku,“ prozradil Marty deníku The Sun a dodal, že na nich bylo vidět, jak jsou zamilovaní, a celou dobu se buď smáli, nebo se líbali.

Pro Kourtney šlo o první svatbu, ač má doma tři děti ze vztahu se Scottem Disickem. Travis už se ženil potřetí a z bývalých manželství má dvě děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám