Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) se rozhodně nedrží zpátky, co se týče sdílení intimností s partnerem Travisem Barkerem. Tentokrát se podělila o momentky ze společné izolace, mezi nimiž se našlo i žhavé zrcadlové selfie.

Televizní hvězda sedí na snímku na zemi v koupelně a slavný bubeník stojí za ní. Oba se fotí v zrcadle. Kourtney nechala ledabyle spadnout rozepnutou mikinu z ramene a odhalila tak prso. Bradavku ovšem rafinovaně zakryly její vlasy.

A že nešlo o náhodu, potvrdila dalším snímkem, který sdílela ve Stories. Na něm už má mikinu úplně dole a odhaluje celou horní polovinu těla. Vlasy jí opět sahají přesně po prsa.

V popisku pak sdělila, že se s Barkerem izolovali nebo izolují na deset dní. Důvod nespecifikovala, ale zdá se, že se buď nakazili koronavirem, nebo přišli do styku s někým nakaženým.

Naposledy zachytili hvězdnou dvojici 24. července na rande v Santa Barbaře. Člen Blink-182 se pak o své lásce rozpovídal ve facebookovém vysílání s názvem Turning Heartbreak into Hits.

„Je moje nejlepší kamarádka, nejlepší milenka, nejlepší všechno. Jsem díky ní lepší. Zaujímá zvláštní místo v mém srdci,“ nechal se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám